Dec 31, 2009 0 comments

Selamat Tinggal 2009...

Pejam celik pejam celik, dh nk berakhir dh pun tahun 2009...

Banyak juga benda berlaku dlm hidup aku di tahun 2009 ni.. Antaranya, ditahun 2009 lah aku mengenal dunia blog ni.. Dulu duk usha2 je blog org, ntah ape yg mbuat aku nk join ni pun xtau.. haha.. Suka duka di tahun 2009 dilalui dengan hilai tawa dan tangis sendu.. 2009 juga byk mematangkan aku sebagai manusia di muka bumi Allah..



Selamat Tinggal 2009,

Biarlah kenangan manis mahupun pahit di tahun 2009 sentiasa segar dlm ingatan...
2 comments

My New Everlast's Shoe

Sempena tahun baru ni, aku pun nk berkasut baru jugak..
Kasut skoloh katenyerr... hiks~

Tukar taste sikit.. hehe...






Ni le rupa kasut skoloh baru aku.. hahaha



Dec 30, 2009 4 comments

First Time: La Hotsprings, Besut, Trg...

First time lagik!! Haha.. kebetulan je ni..
Ni pun menempel je dgn famili org..
Tak malu tol le budak ni.. ekeke...


Beberapa hari yg lalu, chewahhh...!! pergi le aku n famili Ikmal ke La Hotspring..
Wpun duk Tganu ni je tp ni mmg sgt2 1st time aku dtg cni..
Xtau nape, hahaha

Ok le jugak tempat ni, not bad.. Bolehlah tmbahkan dlm kalendar bercuti anda..
Sila catit sekarang yerk..!!



~ SELAMAT DATANG, KALU SESAT BOLEHLAH NENGOK PETA TU.. HIKS ~



~ Berehat seketika smbil menikmati alam ciptaan Ilahi.. ~



~ Berehat sambil mengalas perut... ~



~ Nice shot by Ikmal.. Gud job!! ~






~ Sesi merendam kaki.. ~



~ Aksi berani n extreme yg aku pkir 77 kali utk melakukannya.. haha.. ~







~ Menyejukkan badan selepas kepeluhan melanda... ~



~ Spa buatan sendiri.. haha... ~





~ the enjoyable moment... ~



~ Apabila dah puas berendam... ~



~ Dah le tu, org dh nok balik dh tu..!! ~


P/s: Keesokan lepas ni, plan dengan famili sendiri nk dtg cni, last2 x jd pulak.. :(


Kredit to Ikmal for the pics
Dec 28, 2009 2 comments

First Time: Swimming...

Beberapa ari lepas, dptle anjakan paradigma ajakan dari mber aku utk berswim dgn dia n kwnya..So, bese org xda keje mcm aku ni, sokmo je ada masa.. hehe
So, ptg tu otw le pergi TER, Kuala Ibai..

Tak pndai pun berenang, tp untuk menyahut
seruan ajakan kwn, ape salahnye..
Buat2 le pndai.. heh2..












~ Berenang ke??? Xnmpak berenang pun..!! ekeke... ~







Best le jugak mghabiskan masa ka sini, tgk gelagat org rmai duk berenang n paling best tgk gelagat budak2 duk berenang smbil mak bapak jd instructor... heh2..


Dec 26, 2009 5 comments

Contesto de Lour





First of all, thanks a lot khas buat PENGANJUR yang sudi mengintai menginvite daku... :D

Kecik tapak tangan, Stadium Terengganu yg runtuh aku tadahkan... haha

Ni le gmbar yg aku pertarukan utk jadi seorang pemenang.. hiks

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/





SEKIAN, TERIMA KASIH...

XIE XIE NI..
Dec 25, 2009 4 comments

BerPizza Hut Bersama Nuffnang :D

MALAS NK CAKAP BANYAK..
SAJE NK BUBUH GAMBAR UTK MELIURKAN KORANG..!!
HIKS~












Dec 24, 2009 8 comments

BerPizza Hut Di Rumah [My Bday Celebration]

Malam 9 December baru ni, ktorg makan2 pizza kat rumah.. Beli pizza sempena bday aku katanyer.. hahaha..
Pizza ntah ape nama ntah aku dh lupa.. Kalu x silap yg perisa Thai Tom Yam dan extra cheese... hehe..
Time Kasih le wahai familiku... hiks~







-cheese yg yummy!!!-


Dec 19, 2009 1 comments

BLACK & WHITE PHOTOGRAPHY CONTEST




Contest ni mmg sgt2 menarik perhatian aku..
So, ape lagi, dengan tanpa segan silunya aku join le contest ni juga :D



Ni ha gmbor yg diamik kat Sekayu aritu..

Harap penganjur suka le dgn gmbr Black&White ini :D
4 comments

Berita Gumbira Di Bulan December :D

Gembira ke?? Sangat le gembira tp xda la sampai tahap babun riak dan takbur.. pandai2 je


So, ape yg gumbira sangat tu ek??

Ni la..

Teng deng.. dengggg....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/




Result final yg x seberapa ni.. :)) kahkahkahkah

Bukan nk berbangga hokeh, sekadar gembira utk seketika kerana berjaya juga menamatkan diploma.. Huhu

result ni kuor sehari selepas bday aku,,, tu yg best tu.. hiks

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

SEMINGGU LEPAS TU...

Teng.. teng.. tenggggg..........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/





Dapat tawaran sambung belajar pulak...
Bersyukur sangat2..
Kerjaya yang aku impikan sejak dibangku sekolah bakal menjadi kenyataan..
Isyaallah...




AMIN..

Dec 18, 2009 1 comments

SALAM MAAL HIJRAH 1431





Ingin mengucapkan selamat menyambut kedatangan tahun baru kepada keluarga, sahabat handai, rakan2 taulan dan seluruh umat Islam di muka bumi Allah SWT...


Dec 9, 2009 6 comments

SELAMAT HARI LAHIR SAYANG.. :D

Arini secara officiallynya aku dh berumur 22 tahun..

Hopefully, this new age will give me a full of luckiness n happiness...























Dec 8, 2009 5 comments

Cek dari Nuffnag



Wah!! Dah sampai pun cek dari Nuffnang ni... Tp cek dari HSBC, aku mane la ada account HSBC ni... huhu.. Terpaksa le clear cek ni ka Affin Islamic Bank.. leh gak tambah duit dlm debit card aku.. Mesti lama kna tunggu,, hmmm... Ape2pun, thanks a lot, Nuffnang...
Related Posts with Thumbnails
 
;