Jan 30, 2011 2 comments

Japan won AFC Asian Cup 2011

 

 Japan's football team be a winner of AFC Asian Cup 2011 after beat Australia team by 1-0.



Congrats to Japan's football team.
Jan 29, 2011 0 comments

Australian Open 2011 Women's Single Championship



Finally, Kim Clijsters claims her 1st title ever, Australian Open 2011 Women Championship after beating Li Na, 3-6, 6-3, 6-3.. 
congrats Kim!


1 comments

I'm back!

Perghhhhhhhhh... dh bersawang, berhabuk, dan ber ber lain-lain lagi blog aku ni.. adoiiii....!
Tak bertanggungjawab betul aku ni, biarkan blog ni kegersangan di lautan sepi.... Sepi mung!!!
Memang dah lama x da update kat sini kan, pelajar bertauliah kan, nk wat mcm mana..
Bukan sibuk study pun, tp laptop la jd boundary nya, baiki2 pun rosak jugak, tensyen aku!!!!
Ni bila kat umah ni, boleh la nk mengupdate pun... Hehe.
Ha, aku dh buat come back ni, jaga2 la semua blogger, nanti aku dtg serang blog korang yek..
Btw, thanks pd yg sudi singgah n follow blog ni walaupun tak ada update.. ;)

p/s : Selamat becuti utk sape2 yg tgh bercuti skrg ni, n sape yg x cuti tu buat2 cuti dah la. hehe. :D

See yaw!!


Jan 2, 2011 10 comments

Rumah kata pergi, kampus kata mari....

~bye-bye rumah................~

Aiyakkk!! Dah abes dah cuti.... Dah tiba masanya aku blah dari rumah yg tercinta ni.. hadoiii.... Tak puas lagi cuti ni... tapi tak pe la.. kena pergi jugakk, ada sape2 kisah ke aku ni x puas cuti Member2 pun dah bising dah, aku tak sampai2 lagi, rindu la tu ahaks... malas betul aku nak pergiii... ngeh3.. Esok dah start blaja dah, patutnya hari ini, nasib la Terengganu postpone cuti bola.. boleh gak merasa cuti.. hahaha.. Ok la... selamat kembali belajar utk diri sendiri.. no more main2,, ni sem last dah blaja, kena wat betul2... 
Wish me gud luck n all the best yaw!!
Jan 1, 2011 3 comments

Tevez Missed Penalty Too :))


Kahkahkahkahkah!!! :))
Carloz Teves pun nak missed penalty jugak...
pada minit yg 37 time lawan Blackpool tadi..
Syabas....!
baru je tadi Odemwingie termissed penalty lawan M.U td
Xpe la.. City tengah leading gak tu... 



p/s: dengki ngan Firman Utina ke??? haha!
5 comments

Odemwingie Missed Penalty!


Miahahahaha!!!!
Boleh pulak ko termissed penalty yang penting masa minit yg 63 tu...
Bagus la ko ni!! 

Thumb's Up!




p/s: kalaulah penalty tu masuk, tak ke kalah Manchester United malam ni? Oh! Tidakk....
6 comments

2010, time to say goodbye... 2011, we welcome you!


Related Posts with Thumbnails
 
;