Jun 7, 2009

Bestnyerr Joe Main Dgn Anak-Anak Ikan... :)

Lama sungguh aku tidak menjejakkan kaki ke Air Terjun Sekayu. Pada 24 May 2009 aritu, barulah ada peluang tuk pegi kesana... Hepi gop posen, lama x g ekpun.. Huhu.. Kebetulan aritu mber aku terpaksa menjadi tourist guide kpd kwn kpd kwnnya yg dtg dari nun jauh dari KL tu... So, aku pulak terpaksalah jadi assistant kpd kwn aku eh... Perjalanan nk ke Sekayu tu x le susah sangat, jalan straight je n senang nk cari... G dlm kul 11 n then sampai sana dlm kul 12 kot (xingat doh..) dgn menaiki Viva berkaler biru.... hiks~



~ Pintu gerbang Air Terjun Sekayu ~



~ mencari sumber air utk terjun ~

Bila dah sampai apa lagi?????? Jom terjun ke dlm air.. hehe.. Pastu tetiber ikan2 dtg n then kwn aku bg mkn roti ke ikan2 tu... Berduyun2 dtg... haha.. Nasib baik ikan tu baik x gigit or masuk dlm seluor... ekeke.. Ni ha pic jo sedang bermain dgn ikan.. BESTTTTTTTTTTTTTTT!!!



~ oh.. si ikan kaloi... lalalala ~



~ "Bestnyer bau kaki joe.. jom ciuuuuummm..", Kata ketua ikan kpd ank-ank buahnya.. ahaks.. ~



~ Jom makanggg ~


Lepas puas memberi makan dan menangkap ikan-ikan utk dibawa balik, ktaorg balik la.. ari sudah ptg maaa... Otw nk balik tu singgah jap kat taman herba ubatan n posing2 gmbo sket.. hehe




~ posing kat kolam.. hehe ~



~ pokok kat dpn ni menyibuk je,, jo kan dh pkai suor.. x yah r nk tutup segala,, muahahaha ~

TQ...

4 comments:

Eri said...

wonder if u kenal eri ke tak...huhu...tp tadi suruh komen kan...nak komen laser ni....huhu...kurus la anak ikan joe nanti bagi makan roti jer....anak ikan biasa makan prepaid telepon, makan baju2, makan duit...tol tak

ahmad joe said...

tu la pasal.. hanya roti je jo mampu bg... sedih2..

sweetcandy said...

joeeeeeee..g tu bkn nop ajop c... hahaha joe...singkat teh cuo..debo c..kalu c nyelam..kompem dop timbul....pgsan sbb nmpk sesuatu..ish3....hak2... tgk ikan2 tuh mn de timbul haaaaaaaaaaaa...ikan pon pandai..dop saboh org dop pandai ke guane abg joe ahaks

ahmad joe said...

X timbul bukan pengsan tp xpuas duk skodeng x?? ke gane??

Related Posts with Thumbnails
 
;