Apr 9, 2010

Happy 1st Blogging Anniversary

Yeay!! Setahun sudah berlalu dgn pantas n jayanya...



7 April 09 yg lalu, genap setahun aku hidup dlm dunia blogging.. Wpun x semeriah mana blog ni mcm blog2 org lain, aku anggap Ok je n bolehlah drp x ada... haha
Mula2 nk berblogging mmg aku xtau lgsung,, buat2 pndai je..
Sikit demi sikit, mtak org tlg ajrkn mcm mana nk fully utilized blog...
N then Ok la... have fun ler hidup dlm dunia blogging ni..

Aku nk ucapkan bebyk jutaan tenkiu kpd semua blogger yg support blog ni...
Thanks to all..



So, Keep up blogging wpun jarang update n jom sama2 memeriahkan dunia blogging yg sgt special ni..




HAPPY 1st ANNIVERSARY!!!!!!!!!!


7 comments:

AkU said...

Happy 1st Anniversary..^^

Sofi said...

happy bday bloggy!

Mr.Homosapiensz said...

hepi eniverseri2 blogging...
blog 4 money...blog 4 life...hahaha

Kay AireAs said...

huyooo... peewiit... harap stahun lg blog ko kna banned... hahahaha

ahmad jo said...

time kasih seme :)

Afzainizam said...

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. …

Tahniah pada blog ko dah setahun lah blog ko memeriahkan rerakan alam maya.... Happy anniversary...
happy go lucky... so hope kita sesama dapat berhubung....

Sorry aku kehilangan jejak blog ko sopi dan mr homo...

sori ye... dah jumpa dah kira ok lah... sorry sangat...

cekla said...

pas ni ajo zila lop yer en joe...heheh~~

Related Posts with Thumbnails
 
;