Jun 7, 2010

Diploma Konvokesyen..

Setelah bertahun2 mengerah kudrat dan keringat yg x bpe nk byk.. akhirnya, berjaya juga aku mgenggam sekeping diploma dari UiTM..

Walaupun diploma ni biasa2 saje tp aku berbangga memilikinya.. ;)


[Lihatlah, betapanya bangganya saya.. kan??~]



[with Montellicious Muzairi... belajar rajin2 ye, nanti leh pkai jubah n dpt bunga tu. :D]



[Hadiah yg x seberapa utk ibu tersayang..]



[Org2 kuat yg dibelakang aku time susah dan senang..]

Betullah kata org, gagal sekali bukan gagal selama2nya.. dan manusia semuanya sama je akal fikiran tp usaha dan cara saja yg membezakannya.. :)

Ape2 pun tahniah pada diri sendiri dan rakan2 juga utk semua yg bergelar graduan..

8 comments:

key-one said...

taniahhh=)
weeeee

Mr.Homosapiensz said...

tahniahhh =)
senyum lebar jer mak tu....

pasni konvo utk degree lak...insya allah...

Afzainizam said...

┌─┐ ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
└┐▒▒▒▒┌
Peace no war...
Sama2 la bagi sokongan atas usaha bersama ini..
Kami mengecam kezaliman ISRAEL terhadap saudara Gaza http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Sorry aku lambat balas... agak sibuk kebelakangan ni

Tahniah pada kamu.... aku ucapkan kejayaan anda atas usaha kamu menggenggam diploma tu... aku tak pernah merasa camtu...

tahniah buat anda ye...

ahmad jo said...

@key-one: hehe.. time kasih~

ahmad jo said...

@Mr.HS: hehe.. motif x nak senyum lebar2?? haha.. mestilah... walaupun dia bkata, "kan bagus kalau ank aku mcm tu", tatkala nama2 penerima anugerah naib canselor dipgil.. haha~
haisshh! kesot jap.. muehehe

ahmad jo said...

@Afzainizam: sibuk sokmo mung nih!! haha... xpe la.. dh jenguk2 tu Ok dh.. thanks yek..

Afzainizam said...

Untuk tatapan sahabat semua
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam lama betul tak ziarah cozz ade buzzy sikit lah maaf ye lambat sampai blog kamu ye…

waarrggghhh... banyok mung dapat bunga... hok bunga beer putuh tu comel doh gewe mung bagi ke

ahmad jo said...

hahaha.. gewe xdok lg.. kih3.. bear tu muzairi yg montel tu yg bg..

Related Posts with Thumbnails
 
;