Jul 4, 2009

Danish Oh Danish....



Namanya Muhammad Syahrizal Danish bin Shamsudin.. Anak bongsu dari 3 beradik.. Baru je berumur 1 tahun 3 bulan. Agak cute n manja dgn aku n org2 yg dia kenal.. hehehe.. Danish ni anak kakak aku dan sah2 lah dia ni anak sedara aku.. Ramai org cakap muka aku sama dgn dia n org ingat dia adik aku. Tp lagi parah ada yg kata itu anak aku..!! Aku blum kawin lagi, bini pun pun xda.. huhu.. Ape2 pun ak hepi sokmo bila ada Danish.. ;)

Minggu lepas kita org pergi mandi manda kat Pantai Batu Rakit selepas idea itu datangnya dari abg si Danish iaitu Muzairi namanya.. Semua kata Ok, so kita org pegi la dgn gigihnya... Sampai je sana terus si Danish ni meronta2 utk dilepaskan lalu berlari2 ke pantai. Kononnya nak terjun dalam air padahal baru je 2, 3 langkah berlari dah jatuh bedebok.. haha.. Tp xpe, danish x putus asa, dia bangun dan terus berlari lalu disambar abahnya..

Melihatkan org ramai yg sedang mandi kat pantai tu, lagilah membuatkan Danish teruja utk mandi.. Apa lagi, tanpa membuang masa terus kitaorg terjun pantai tu.. Ni nk share skit pic2 kat pantai tu...



~ Feveret Danish : Bermain pasir.. hish2.. ~



~ Meh sini gogel tu, adik nk berenang jugak ~



~ Cutest pose ~



~ Jom naik... ~



~ Video : Riang Ria Danish ~


Selang je beberapa hari selepas itu, kitaorg dikejutkan dgn berita Danish masuk wad kat hospital.. Sedih2.. Ingatkan deman ke ape ke, rupanya terkena seterika panas.. aduss.. kesiannya.. tersendu aku dibuatnya... Tp apakan daya, benda dah terjadi.. Budak sekecil ini terpaksa menanggung kesakitan yg teramat ni.. Dokter terpaksa menahan Danish utk beberapa hari yg lama, minima 4 hari doktor kata.. Ni pic Danish kat hospital :(



~ Get well soon bebeh.. ~



~ Jangan buas lagi tau ~



~ Seboleh2nya aku nak ganti je duk kat tempat dia ni.. :( ~


THE END

2 comments:

yet my last said...

Oh my god...muka danish sebijik joe haha...

ahmad joe said...

haha... muka joe mcm kakak. Kakak tu mak kpd Danish.. So lebih kurang la muka ktaorg.. :)

Related Posts with Thumbnails
 
;