Nov 20, 2009

Setahun sudah berlalu...

20, 21, & 22 November 2008

Trip to JOHOR

Sesaja wat posting ni.. Tingat pulok saat2 g Johor dgn mber2 tahun lepas. Pejam celik pejam celik setahun dah... Trip ke Johor ni mmg x bleh nk dilupakn bcoz masa yg di amik utk sampai JB dari KT lebih dri 12 jam.. Gler lama!!
Mana x lame, berenti situ berenti sini..
Ktorg ni xpe la, yg kesiannya kat driver bus.. Huhu

Trip ni diilhamkan oleh saudara pengerusi Bizkit, maybe dia nk suh knal tmpat dia kot sbb dia ni org Johor.. Tp xpe, free je tmbang..
Ape yg xbleh blah ialah time nk makan.. Mmg susah,, Org JB kn rmai cina, so kna le berhati2 klu nk mkn.. Kdai makan Melayu mmg payah nk jumpa..
Ke mana Melayu JB pergi???
Yg ada pun kdai Mamak tp halal n bersih ke??

Aku xtau ape motif sbnarnya singgah kat UiTM johor ni.. Ingatkn ada plan ape2 ka sini pdahal lepas solat erus blah g JB.. Huhu..





Tp xpe le, leh gak knal dgn UiTM Johor tu.. Klu dp belajar sini merana le hidup.. Duk dlm hutan kelapa sawit lak tu.. Hoho..



~ Didepan hotel penginapan ktorg, Hotel Crystal... ~



~ Dalam bus, otw g jalan2 kat bdr JB. ~



~ Saat sampai kat Plaza Angsana, JB.. ~



~ Ni kaki lima Plaza Angsana.. ~



~ Dalam Plaza Angsana.. ~



~ Gmbar ni aku kelihatan mcm budak2 sekoloh je.. Nape ek?? ~









~ Dinner time kat Anjung Warisan, JB... ~

Anjung Warisan ni kalu x silap tmpat Anita n Eton yg sengal tu bekerja dlm citer Dunia Anita kn??

Lepas mkn je terus pecut ke Danga Bay..








~ Tingin nk naik kuda,,, Calooww beteee... ~


Ok.. Sekian saje.. Byk lg pic tp lupa nk copy dgn mber2...

2 comments:

Mr.Homosapiensz said...

tringt zaman dulu2...pernh gak g UTM tu...pasni nk wat posting gak ler

ahmad jo said...

UiTM dgn UTM lain le.. huk3

Related Posts with Thumbnails
 
;