Dec 19, 2009

BLACK & WHITE PHOTOGRAPHY CONTEST




Contest ni mmg sgt2 menarik perhatian aku..
So, ape lagi, dengan tanpa segan silunya aku join le contest ni juga :D



Ni ha gmbor yg diamik kat Sekayu aritu..

Harap penganjur suka le dgn gmbr Black&White ini :D

1 comments:

Afzainizam said...

Salam Maal Hijrah…. Hijrahkanlah Diri Ini ….
http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

Rimbun dan redup kasihMu
Kau tempat ku berpayung
Di manakah lagi dapat ku rebahkan
Rasa gundah ini

Nun Kau teguh di sana
Pengasih dan penyayang
Pun ku masih terleka
Meneguk ihsanMu
Walau ku sedari

Oh... nyamannya
Bila diperlukan rinduMu
Mengimbaulah sentosa

Bentangkan ku permaidani
Dari baldu berwarna putih
Moga tak ku terasakan
Cubaan yang ku galas ini
Kepada Mu titianku
Hijrahkanlah diri ini

Salam ziarah kat blog entry ko… kami sedang baca entry older post ko tu… best gak bila baca…. Salam ikatan persahabatan… thanks kongsi cerita ngan aku… salam sebuah persahabatan tanda ingatan dari kami…. Harap ade respond dari kamu… thanks againt

Related Posts with Thumbnails
 
;