Dec 30, 2009

First Time: La Hotsprings, Besut, Trg...

First time lagik!! Haha.. kebetulan je ni..
Ni pun menempel je dgn famili org..
Tak malu tol le budak ni.. ekeke...


Beberapa hari yg lalu, chewahhh...!! pergi le aku n famili Ikmal ke La Hotspring..
Wpun duk Tganu ni je tp ni mmg sgt2 1st time aku dtg cni..
Xtau nape, hahaha

Ok le jugak tempat ni, not bad.. Bolehlah tmbahkan dlm kalendar bercuti anda..
Sila catit sekarang yerk..!!



~ SELAMAT DATANG, KALU SESAT BOLEHLAH NENGOK PETA TU.. HIKS ~



~ Berehat seketika smbil menikmati alam ciptaan Ilahi.. ~



~ Berehat sambil mengalas perut... ~



~ Nice shot by Ikmal.. Gud job!! ~






~ Sesi merendam kaki.. ~



~ Aksi berani n extreme yg aku pkir 77 kali utk melakukannya.. haha.. ~







~ Menyejukkan badan selepas kepeluhan melanda... ~



~ Spa buatan sendiri.. haha... ~





~ the enjoyable moment... ~



~ Apabila dah puas berendam... ~



~ Dah le tu, org dh nok balik dh tu..!! ~


P/s: Keesokan lepas ni, plan dengan famili sendiri nk dtg cni, last2 x jd pulak.. :(


Kredit to Ikmal for the pics

4 comments:

Sofi said...

i went to this place once before...

org cakap good to cure my asthma..tapi lepas datang sini sofi masuk wad 2 minggu bcoz im alergik to sulphur

hohohoho

tapi tpt ni mmg best!

Mr.Homosapiensz said...

knp pic org lain jer byk? mana pic dier nyer??

ahmad jo said...

Sofi: ye ke?? Pity u.. Tp mmg sulfur dia bau kuat.. huhu..

ahmad jo said...

Mal: Sekali sekala gmbr org ape salahnye, lawo ape.. hehe.. kalu gmbar aku je sokmo org pun naik muntah pulok kang.. hahaha

Related Posts with Thumbnails
 
;