Jan 8, 2010

First Time: Tengok Wayang

Sabtu lepas, dengan tanpa dirancangnya, aku n kroniku pergi ke Kuantan utk menonton wayang... Plan nk pergi Kuantan ketiak ketika sudah berada di Dungun.. Atas sebab2 tertentu, aku decide utk x balik KT n terus otw g Kuantan.. hahha

Sampai je Kuantan, musing pale gok nok cari tempat yg ingin dituju iaitu East Coast Mall.. Almaklumle, aku 1st time dtg cni dengan kaki sendiri... Byk kali gak pusing memusing, baru le jumpa East Coast Mall tersebut.. ekeke




Tanpa segan silu lagik, terus le menuju ke kaunter tiket wayang, nk tengok cter ape pun xtau lagi.. Last2 aku n kroniku decide tgk cter Avatar yg sedang hangat ditayang n diperkatakan org..



Cter ni adalah cter paling best n paling menakjubkan pernah aku tengok..
Memang puas ati n sedikit berbaloi utk byr semata2 nk tgk cter ni...




p/s: Kalu ada chance, mmg nk dtg n tgk lagi cter ni..


5 comments:

Mr.Homosapiensz said...

konfius lagi ni mal nak ajak ahmadjoe travel jauh2 ni....
tido dlm kete pn xsanggup....x adventure langsung.....huuuu

Afzainizam said...

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

Pada suatu perkenalan yang telah lama
yang tidak disangka-sangka
satu jalinan persahabatan
di antara kita

dek keluhuran
ketulusan hatimu
sifat memahamimu
dalam mengeratkan hubungan

dalam jalinan persahabatan
sesungguhnya
kunci sebuah persahabatan
adalah pengertian dan kepercayaan

eeehhhh... first time tengok wayang.... tipu lah....

yup aku pun belum lagi tengok citer avatar ni.... cadang nak gi gak.... best tak citernya.... berapa bintang yang ko bagi pada citer ni ye....

yet my last said...

hehe...sy mmg mcm xcaye joe first time masuk cinema hehe...good exploration and experience..lg2 ngan cite yg cukup menakjudkan, mmg bg joe satu good impression..sure ade second time for cinema hehe...

ahmad jo said...

Mal: Wah mulut mu itu, xda insyureng tol!! Pndai2 je wat persepsi negative kat ku.. apsal x sgup lok, msti r sgup!! hahha

ahmad jo said...

Afzainizam: Cter ni mmg best, ko msti tgk,, aku bg 5 bintang,,, everything is perfect..

Related Posts with Thumbnails
 
;