Jan 29, 2011

I'm back!

Perghhhhhhhhh... dh bersawang, berhabuk, dan ber ber lain-lain lagi blog aku ni.. adoiiii....!
Tak bertanggungjawab betul aku ni, biarkan blog ni kegersangan di lautan sepi.... Sepi mung!!!
Memang dah lama x da update kat sini kan, pelajar bertauliah kan, nk wat mcm mana..
Bukan sibuk study pun, tp laptop la jd boundary nya, baiki2 pun rosak jugak, tensyen aku!!!!
Ni bila kat umah ni, boleh la nk mengupdate pun... Hehe.
Ha, aku dh buat come back ni, jaga2 la semua blogger, nanti aku dtg serang blog korang yek..
Btw, thanks pd yg sudi singgah n follow blog ni walaupun tak ada update.. ;)

p/s : Selamat becuti utk sape2 yg tgh bercuti skrg ni, n sape yg x cuti tu buat2 cuti dah la. hehe. :D

See yaw!!


1 comments:

SyUhAdA said...

slmat kmbali..
hehe~

Related Posts with Thumbnails
 
;