Jan 2, 2011

Rumah kata pergi, kampus kata mari....

~bye-bye rumah................~

Aiyakkk!! Dah abes dah cuti.... Dah tiba masanya aku blah dari rumah yg tercinta ni.. hadoiii.... Tak puas lagi cuti ni... tapi tak pe la.. kena pergi jugakk, ada sape2 kisah ke aku ni x puas cuti Member2 pun dah bising dah, aku tak sampai2 lagi, rindu la tu ahaks... malas betul aku nak pergiii... ngeh3.. Esok dah start blaja dah, patutnya hari ini, nasib la Terengganu postpone cuti bola.. boleh gak merasa cuti.. hahaha.. Ok la... selamat kembali belajar utk diri sendiri.. no more main2,, ni sem last dah blaja, kena wat betul2... 
Wish me gud luck n all the best yaw!!

10 comments:

Rozuan Ismail said...

selamat masuk sem baru,,wan dah nak masuk minggu ke 3 dh belajar utk sem ni..huhu

Siti Nizam Samsudin said...

Selamat menempuh semester baru..hak3.

Yuni Aisyah said...

same la x puas lg nie nak cuti...sob2...

Insan Marhaen said...

IM juga - rumah kata pergi ofis kata mari-mari..

MAPPIAU said...

Good Luck Yaw!! :D

fariehan ibrahim said...

selamat menjejak ke semestar baru.
dgn smgt baru. chaiyok2! ^^

.:padie_eyla:. said...

selamat masuk sem.! ;p

Mohd Shafiq Izwan B Abdullah said...

gud luck.semangat baru azam baru. hehe.

Cikbelog said...

wah dah sem last? seronoknya.gud luck :)

hans said...

hahaha
selamat kembali belajar

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

Related Posts with Thumbnails
 
;