Apr 8, 2011

Bruno Mars Live In Malaysia...



Mood sekarang tgh kecewa sbb tak leh join tgk Bruno Mars buat konsert live in Malaysia.. Damn! ari ahad ni, 10 April 2011 di PWTC! I wish I'll be there but it's just dream. *sigh! Minat giler kot dgn lagu2 dia... Bruno Mars ni memang talented person.. Boleh buat lagu n boleh nyanyi.. Suara dia mmg best, lain dari yg lain.. Mmg melepas la tak boleh join konsert dia kat Malaysia ni. Teringin nk dgr dia nyanyi live lagu Just The Way You Are, Grenade, Talking To The Moon & Who Is??

p/s: Ada sape2 kat sini yang pergi tgk konsert ni tak?? Nanti share2 la gmbr n video yek :D

8 comments:

FariehanIbrahim [LBC] said...

wahhh! comel minat bruno mars.
suara best! >.<

Scha Aryana said...

kan..

bruno mars memang best.. thumbs up laa

^^

Bella Rahim said...

aduhh melepas nak tgk dier. T_T

ahmad jo said...

@Farihan a.k.a Comel

betul2.. mmg layan la kalau dgr lagu2 dia tu.. hehe

ahmad jo said...

@Scha: kan3?? tangkap leleh jap.. hehe

ahmad jo said...

@Bella: org disini pun kuciwa jugakkk.. :'(

THE LEKAT LEKIT STORY said...

konsert2 ni krg minat sikit.. sesak

nelly said...

jatuh cinta kat dia ~

Related Posts with Thumbnails
 
;