Oct 27, 2009

Sabah Bah.... [Part 1]

10 October 2009

Fly to Sabah

Dalam kul 7 pg sabtu tu, kitaorg dh otw ke KLIA dari Kedah... 6 jam perjalanan tu kitaorg sampai r kat KLIA tu dlm sekitar pukul 1 tghri lebih... oleh kerana masih awal lagi, kitaorg stay kat umah ank sepupu tok aku kat area Sepang tu.. Lepas magrib, otw r g KLIA semula...
flight kul 9.45 pm so, kna check in kul 8..

Lepas check in, pergi la merayap2 dlm KLIA tu... Xada ape2 pun..




~ Jom jalan2.. ~



~ tiada arah tujuan nk wat ape.. ~




~ Bersama rombongan Cik Iton ~



~ Ni dia, anak sepupu tok aku, Adi n sorang lg tu bapak sedara aku.. ~



~ Dgn tok aku... ~




Lepas puas jalan2. kitorang pun masuklah kat balai pelepasan.. Huhu.. Excited beb.. 1st time nk kapal terbang ni.. huk3..





~ Tiket flight aku punya.. huhuhu.. ~



~ Ni time kat masuk dlm flight... ~

tepat jam 9.45 pm, kapal terbang pun berlepas lah... Sejam lepas tu ktaorg dpt mkn free.. hehehe


~ Sungguh enak Nasi Goreng Sate Ayam, Jus Jambu Batu Pink n Teh O Panas ditambah pulak dgn ferrero Rocher yg mnjadi pujaan hatiku.. ~

Tepat jam 12.05 am, selamatlah kpal terbang tu mendarat kat Bumi Sabah...

Kitaorg dijemput oleh sepupu aku, Sera n family angkatnya.. Kami semua stay kat umah mereka kat Penampang...

Related Posts with Thumbnails
 
;