Feb 27, 2010

Jom Main Tagged..!!

Alamak!!! Kena tagged le pulok.. ! Triple tagged lak tu..
Ni keje Sofi, Ikmal & Mc1over.. nape tu? la ni yg mengetagged aku..

Tp xpe.. senang je.. ada peraturan ke??
jap ek, nk copy paste jap

Peraturan :
(a) Tulis 23 perkara rawak (random) tentang diri anda (tak kisah ler benda tu fakta ke angan-angan ker cita-cita ker imaginasi ker tentang 'body' ker awek, pakwe, makwe etc.)
(b) Tag lak benda ni kepada rakan blog anda (sekurangnya 5 orang)
(c) Kalau tak ikut peraturan, di mana keseronokan "TAG-TAGGED-TAGGING" ni...

nah! dgn kaler2 sekali aku copy n paste dari blog Ikmal..


1. 100% orang yg kenal aku panggil aku, Joe.. sejak azali..
2. Berumur 20 tahun.... pada 3 tahun yg lepas...
3. Lahir di bulan December..
4. Anak jati Terengganu..
5. Xpernah tgalkan Tganu lame2.. paling lama seminggu..
6. X pernah jalan2 kat Kolumpo..
7. Dah grad diploma..
8. Sekarang further study for degree..
9. Ada lesen moto n kereta je..
10. Bawok moto je sokmo lening, jarang dh bawok kereta..
11. Agak sedikit rendah berbanding kawan2 yg lain.. Rendah sikit je tp x bermakna aku ni pendek.. :P
12. X gemuk n x kurus...
13. Agak malas..
14. Seorang yg blur...
15. Agak pendiam tp ble dh bersuara xda r diamnya...
16. Little bit pemalu..
17. Aktif bermain Facebook, Farmville & Blog.. tp blog sejak 2menjak ni dh kureng..
18. Suka tidor depan TV..
19. TAK SUKA TIDOR DI SIANG HARI... take a note yek,,
20. Selalu mandi selepas bangun tido..
21. Mengidam nak beli camera DSLR..
22. Lebih suka warna merah dan hitam..
23. Peminat show2 realiti.. eg: American Idol, ANTM, The Biggest Loser, Survivor, The Amazing Race, etc.

DONE..!!!

Ada lagi la.. tambahan dari C1over.. Sungguh Over kamu yek!! Haha

24. Selalu makan nasi..
25. Suka makan KFC, McD, & Pizza Hut
26. Menggunakan laptop HP Compaq berwarna hitam..
27. Tak pandai berenang sangat..
28. Belum pernah kena "Chickenpot"
29. Sokmo duk lalu Jambatan Sultan Mahmud..
30. Suka langgar lampu merah time jalan x sibuk.. ngeee...

OK.. DONE..!!!

Opps!! Ada lagi..

Sape yg nak kena tagged??
Sila angkat bulu ketiak anda

Yg kena tagged dek aku :

1st : Miss Syafiqah.. (padan muka..)
2nd: Nora... (padan muka jugak..)
3rd: Line Honey.. (padan muka sekali lagi..)
4th: AkU.. (pun padan muka jugak..)
5th: Zhan Yet.. (sgt padan muka..)

p/s: Sape2 yg terbaca dan merasakan tagged ni menarik silalah main sekali.. sgt dialu-alukan..

1 comments:

Mr.Homosapiensz said...

hye joe sejak azali...leh kenal...??ngeee

Related Posts with Thumbnails
 
;