Jul 23, 2010

I Dreamed A Dream Again!!

OH! NO!!!!!

X abes2 nk ber-angan2... adehlah..
kali ni aku berangan nk pakai Ipod Touch by Apple..



oh, Ipod Touch.. cpt2 lah ko dtg pd aku....

I WAIT FOR U SO BADLY...

muehehehehehe :D



6 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

kawan aku dah beli... ok gakla....

Sofi said...

dinasihatkan....

touch screen x besh.. susah nak reply msg kalo tgh wat keja lain huhuhu

application jer best, tp nk guna so so jer

ahmad jo said...

@Faiz : tu la.. org len dh lama pakai bnda ni.. aku bru je nk try

ahmad jo said...

@Sofi: Touch screen by Apple ni x sama dgn jenama2 lain.. it's more better...

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
eemmm kalau nak pakai ni mmg aku tak mampu lahhhh... tak ade angan-angan pun nak pakainya... tunggu 10 tahun nanti kalau orang tak pakai baru aku pakai coz dah murah dah harganya

ahmad jo said...

hehhe,, biasalah berhabis kpd diri sndri.. masa ni la nk beli mcm2, nanti dh ada keluarga, kna pk bnda lain pulak.. huhu

Related Posts with Thumbnails
 
;