Jul 17, 2010

Wayang's Time



~Movie 1: Despicable Me.. 4 stars! Thumb's up~



~Movie 2: Ong Bak 3: Final Battle. 3 stars.. So-so!~



~ First experience tgk movie 3d, mmg superb n stunning!~


Hello hello baby you called I can't hear a thing... oppss.. terLady Gaga kejap...

Hello n assalamuailaikum kpd pembaca2 berita yg tak diiktiraf ni.. time kasihlah sudi jengah kat blog yg sekenkeng kera ni.. Ni aku nk sharing cter pasal g tgk movie...

Pagi Jumaat td dlm kul 11 lebih aku pegi ke Kuantan semata2 nk tgk movie.. berkelana jauh tu.. Motif sgt owk??

Mula2 plan nk tgk Twilight Eclipse tp byk je review2 yg dibuat oleh pari2 blogger yg mgatakan cter itu sgt kurang menarik.. So, aku decide la xnk tgk cter tu..

Pastu kitaorg decide la nk tgk cter katun, Despicable Me itu.. My friend, Sofi yg suggested kn, lawak gila khinzir katanya.. So, smua setuju, otw la kitorg dri Dungun ke Kuantan..

Sampai je kat East Coast Mall, terus terjah GSC.. nasib x ramai org coz ari bkerja..
So tgk la cter Despicable Me versi 3D ituu....
Cter ni mmg best n lawak gler.. dari mula start movie smpai abes tamat siaran lawak dia x henti2.. Mmg superb nk2 ditambah dgn view 3D.. Mmg best.. paling best masa dorang naik roller coaster, ble view 3D tu, mcm kita yg naik.. hahaha..serun2..
Banyak r part2 yg klako x hengat... riuh satu punggung.. opps .. panggung lerr..
X nk r cter byk2, korang kena tgk sdri la.. aku suggested korang tgk versi 3D punya..

Lepas abes je cter Despicable Me tu, kitaorg g mkn kat RasaMas.. Ayam Panggang Chop dia mmg sgt sedapp!!

Lepas makan, sambung lg tgk movie.. cter Ong Back 3: Final Battle..
Ermm... cter ni mcm agak kureng sikit tp kat bahagian aksi2 cemas mmg menakutkan.. Sape2 yg dh follow Ong Bak 1 & 2, bolehlah tgk yg 3 ni..

Lepas lyn movie, lyn Sushi King pulak... lps tu balik.. :D
Dlm keter, duk cter la pasal Despicable Me.., lawak2 :))

Ok, BEREH2!!


4 comments:

Sofi said...

siyes despicable me memang lawak! hiks, enjoy sgt kan?

ahmad jo said...

mmg sgt enjoy sofi... sape2 yg nk release tensen tu mmg sesuai gk cter ni :D

Afzainizam said...

salam dihulur tanda persahabatan,
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
Ko tengok semua movie ke.... Yup aku suka suka shusi king tu... pernah rasa memang layan gak..

despicable me adoiii lawak tu.. tapi kat tempat aku versi 3D ni tak ada plak...

sorry lama tak ziarah ko lah...

ahmad jo said...

haha.. rugi la ko x tgk 3D versi tu.. mmg best! hehe

Related Posts with Thumbnails
 
;