Aug 29, 2009

I'm So Excited!!!



Wah!! Excitednye aku nk tgk cter Final Destination ni.. tp apakan daya, Terengganu mana ada punggung wayang beb!!!
Oppss,,!! Tersasul pulok!!!
Punggung wayang!!
Oppss... I did it again!!
PANGGUNG WAYANG la ngokss..
Muaaaaa........

Sedih.. sedih... Teramat sedihnye!!!!

Tp.... sape nk ikut aku g Pavilion??
Jom tgk wayang!!!

Motif sgt2 nk ke KL semata2 mau tgk wayang kn??!!

So, download menggunakan ARES je la mampu aku buat!!


EKEKE...

10 comments:

Mr.Homosapiensz said...

jom tgk wayang...!!!

download ARES pastikan DVD rip ..nk copy kang..

ahmad jo said...

Haha.. donlod sendiri k.. hak donlod terpelihara,,


jom, sabtu ni turun kuantan..

Sofi said...

motif PUNGGUNG WAYANG?? mwahahaha

ahmad jo said...

sofi, tu la.. tetibe je tersasulsedikit.. nk wat cm mana.. typo katanya.. eheh :P

Mr.Homosapiensz said...

series??!

Jommm!!!

ahmad jo said...

X eh, due ries!!! hehehe.... ok, standbye ye.. 3 hb ni kita g qtan,,

savior_knight said...

erkk... mintak maap la

cerite selain final destination sanggup la pi wayang. x sanggop oden nak tgk org mati care ngeri nih.. boleh koma diwatnyer

ahmad jo said...

Dear Muhammad Savior Knight,

aku mmg suka cter2 mcm ni,, lgpun aku ni die hard fan Final Destination ni.. Final Destination 1, 2, n 3 tu aku dh follow, so nk gak tgk yg terbaru ni

azli said...

salam kemerdekaan malaysia..langit di atas kepala tanah sebagai tapak..tanah ni aku dilahirkan..air dibumi ini aku minum.. udara disini aku sedut..hasil bumi disini aku jadikan darah dagingku..maka wajiblah aku pertahankan ini bumi yang ku pijak tak akan di punyai orang lain selain dari kami malaysia.. salam kemerdekaan pada anda tulus dari http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/
salam bulan ramadan &
salam kenalan dari kami

final distination part 123 & terbaru 4 aduhhh ngerinya.. paling suspent ialah part 1 pasal cerita ni berkaitan antara satu samalain.. macam sumpahan lah

ahmad jo said...

tu la.. motif cter ni cuma 1, kita xleh lari dari maut.. maut tu akn dtg jugak walau cm mane skalipun.. huhu

Related Posts with Thumbnails
 
;