Nov 16, 2010

Bengkak Kaki ke Kaki Bengkak?

Adooiiiya!! tiba2 kaki aku bengkak malam tadi... Mula2 tak tau nape kaki tu bengkak, pikir punya pikir, lapan lagi lapan lagi, dan terus berpikir, last2 datang idea yg kaki aku terpeleot/gelecoh or whatever r, time petang tu.. memang sakit giler, nak berjalan pun seksa, besar lak tu bengkak dia so duk diam2 la sambil on9.. nasib time tido tak berasa sakit sangat.. Got my beauty sleep gtu.. haha!! Tp hari ni masih sakit n bengkak lagi... hadooiiii!


~ bukan kaki sebenar..~

13 comments:

James Buns said...

kaki ku di bibirmu.

=_=

noorfa.nasir said...

saya pun bengkak kaki jugak arini..sakitnye..huh

ahmad jo said...

@james buns: hak3... sadisnye!

ahmad jo said...

@noorfa: tu la.. dh la esok raya... harap2 arini dh ok.. wpun sakit lagi,, adooii!

misz nana said...

pergi urut :D

ahmad jo said...

@misz nana: pegi urut??? gler r.,. mmg tak kan. hahaha.,, bukan takut tp malas.. hak3

Anip™ said...

ko kene pegi mengurut tu..haahbru best..

10 Cara Korang Boleh Rosakkan Kepala Hotak Korang Sendiri !

Sophia Rani said...

tak gi klinik or urut2 ke..??

ahmad jo said...

@Anip: haha.. lain kali je la urut tu.. hehe

ahmad jo said...

@Sophia: sikit je kot.. nanti baik r tu.. huk3

ubi said...

kaki bengkak?
apply ice pada kaki..
jgn sapu minyak panas atau mengurut dalm masa 72 jam oke..

*sekadar membantu..
selamat hari raya korban..
hehe

ahmad jo said...

@ubi: ye ke?? aku dh sapu ubat panas dh... patut la rase sakit je bila berjln.. hadooiii.. tahnks 4 info ye ubi ;) selamat ahri raya aji..

Afiefah Safieni said...

kaki bengkak.
raya kena duduk rumah jala..
=)

Related Posts with Thumbnails
 
;