Nov 26, 2010

Lisa Surihani & 1 Juta Fan!


~This super duper lovely from Lisa Surihani's FB fan page~


Wahhh!! Si cantik manis ni dah macam artis Hollywood yang ramai peminat. Now, fan Lisa Surihani dah melebihi 1 Juta orang di Facebook!
Perghh... cayalah..!!

Thumb's Up untuk Lisa Surihani ;)

27 comments:

Fello Ariza said...

owh lisa surihani~

*pengsan*

ahmad jo said...

@fello ariza: pengsan la dulu, nanti Lisa Surirumatangga tolong kejutkan eh :D

vampire's lovex said...

takleh ramai lagi??? hahaha!

ahmad jo said...

@Vampire's lovex: bolehh... !

mimiekucayang said...

sgt syantekkkk! :D

apik pehe said...

wahhh..apik kot yg jadi fan ke sejuta tu..hehe

Kenzo@MrConteng said...

gila ar!

alexa yussida said...

wahhhh~glemer cam Maher zain^^

Dark Half said...

artis kalau dah cantik,smart n krg kontroversi, x pelik la fans cecah juta pun

James Buns said...

aku tak minat dia.

aku minat faizal husin dalam gila gila remaja.

pandai breakdance , pandai main snooker.

dan derma darah kepada ayah teman wanitanya.

cool kan?

Diary of Mine said...

lisa surihani cantik.. sgt cantik... comel.....

fatin hanani said...

tgk la...bukan saja cntik tapi pndai blakon :)
mau x famous :D

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

wooooo ni aweks yang manis mata memandang cun woooo... suka sangat muka dia comel beb... gerammmmmnyerr

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

lisa memang cantik cute...suka tgk muka dia. kita yg gegel nie pun suka tgk muka ape lagi lelaki yg memandang kan?

harap peribadi dia sama cantik dgn wajahnya.

nadey said...

aku pelik muke aku ni sebijik cm lisa...tp aku xde peminat pon!!!!!!!! dems!!!!!!!!!!

BezBuddy said...

sy lg bangga maher zain dah lame capai 1juta fan kt fb...may ALlah bless him :D

nur dhiya' aida said...

beliau mmg shantekk ^^

NOOR FATIN said...

dia sgt cantik

RiSha4ever said...

comey noo.. ahaks

Asma Haha said...

plg suka masa dia berlako adamaya!!

chuu said...

aik., tadi ngah blogwalkng jmpe lisa ni jgak =="

mia said...

hehehe..minat lisa jugakk..

little cart00n said...

cun! kem salam ya!
teehee.. :p

aima in luv said...

comel la lisa.........
no wander fans dia berjuta2 kan.....

aqish said...

rezeki orang siapa yang tahu.
Bagus juga Lisa ni, semakin maju prestasi, studi pun bagus.







BUTTON HEART.COM >>> WAIT THERE

Cempakamelati said...

Si cantik jelita, terpelajar, yang bersopan santun, pandai berlakun...dia ni patut jadi idola remaja.

Puteri Iqa Izyan said...

dia kakak saya. oh.tibe2. :P

Related Posts with Thumbnails
 
;