Nov 13, 2010

Masih Terpacakkah???



Kali ni aku nak share benda yang aku pakai kat rambut untuk pastikan rambut jadi kemas.. Dulu aku suka pakai minyak rambut yg macam2 jenis, selalu je tukar coz tak suka.. Ada yg bau tak sedap, ada yg berminyak sangat, ada yg tak tahan standing, pendek kata macam2 lah yg negatif impact. So, aku memcuba la minyak rambut jenis wax, seperti yg disuggestkan oleh seorang penggaya rambut, time tu aku tengok kat tv... Wax yang aku try tu wax dari Gatsby, Hard+Keep Styling Wax. Memang first pakai dah jatuh hati. Wax ni buat rambut tak berminyak, tak kering sangat n memang tahan lama kalau wat rambut terpacak.. ahaks...~ Bau wax ni pun bolehlah... Sekarang ni memamg setia kat wax yang satu ni... Memang puas hati.. !



Gunalah, Gatsby Styling Wax.. hak3...

26 comments:

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

keyrill guna Gatsby aje...huhuhu! taknak berjenama...ahakz! :P

ahmad jo said...

@keyrill: ulalalaaa~ hak3

iszieylyanziy said...

hehe,,,,terpacak lagi,,haha

ahmad jo said...

@isz: masih... :))

nas said...

alamak..lupe lak jnama ape yg aku pakai....tp aku gne gatsby..pernah...hu3...
tp kne gne banyak2 baru la keras...kalau gne sikit2 lembik

latest entri:

Lagu 90an best lagi lahh!!

Anip™ said...

huhu~aku nk try lar..
aku ni jrg gune myk rmbut..tp cube dlu..kot2 best kn..

10 Fadhilat Coca Cola, Terbaek Dari Ladang !

Uruchimaru @ kf said...

hambe gune minyak zaiton je...

ahmad jo said...

nas: yg gatsby wax ni, guna skit je pun dh ok,. dia terpacak tp x keras,, flexible.. tu yg best tu.. hehe

ahmad jo said...

@anip: try la.... konpem suka.. :)

ahmad jo said...

@uruchimaru: wah3... vintage ko ek.,. hak3

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
Sila Lawat Kami kembali
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

woooo lama tak ziarah kat sini dah ketinggalan banyak ni... maaf sibuk sikit kebelakangan ni

woooooo masih terpacak tuuuu.... kalau cicak jatuh dari syiling umah nahassss lah cicak tuuuu...

aku guna gatsby wax gak.... tapi kalau kluar ngan awek je tau

ubi said...

dah jadi duta minyak rambut lak ke..hiihi

M a W a D D a H said...

fuyoo...siap ade model lagi ha...

pasni confirm berkejar kejaran orang mencari minyak rambut jenis tue...hihi

ahmad jo said...

@afzainizam: hak3... nasiblah kat cicak tu, sape suruh dia jatuh... hahaha ;))

ahmad jo said...

@ubi: haha. duta x bertauliah dan x bergaji.. ngeh3

ahmad jo said...

@Mawaddah: haha... kalu gitu kena jadi tokey miyak rambut la nmpak gaya.. hehee

Omu Rice said...

hurm...hensem nyer die...wow...tajam terkene kepacakan rambut..

ahmad jo said...

@omurice: hakhakhak.. dont make me blushing ha! hahaha

Siti Mashitah Saidin said...

bole masuk iklan nih~

ahmad jo said...

@siti: iklan tak berbayar bolehlah kot.. hehe

..hizamirahim.. said...

wah.
aku gune loreal !
XD

ahmad jo said...

@hizami: loreal pun ok gak tp aku x pernah try lg.. dh selesa dgn gatby wax ni.. :D

e~car182 said...

bf p0n gune Gatsby gak,,mmg bgus! :)

ahmad jo said...

@e-car: terbukti berkesan.. ahaks

Budak Botak said...

he3, gna gatsby jgk tpi gel ja, yg kaler merah...

brapa ringgit nie?

ahmad jo said...

@budakbotak: aik?? botak2 pun pakai gel?? heehehe,,, gurau2 je la.. harga dia dlm rm17.00. biasa beli kat guardian, selalu ada offer..

Related Posts with Thumbnails
 
;