Nov 14, 2010

Oh! Ben Williams


Ben Williams?? Sape pulak ni??? hadooiii!!! Sape2 yang tengok match bola sepak Sukan Asia Guangzhou 2010, Malaysia vs China petang tadi konpem tahu sape dia Ben Williams.. Match yg berkesudahan Malaysia dibelasah China 3-0 tu dikatakan tak fair sebab Ben Williams, ref dari Aussie..Kalau tengok memang sakit hati, tapi nak wat macam mana, dah kuasa ada kat tangan si Ben Williams.. Tup3.. bukak FB ada pulak timbul page Say No To Ben Williams.. haha. Setakat ni dah nak cecah 3000 peoples like this.! Macam2 peel boleh ditengok kat sana.. Adoihh.. sian pulak Ben Williams kena maki... kalau sape2 nak release tensen leh la usha2 kat page tu, konpem senyum sorang je... Haha.


~Nah! Amik ko...!~

18 comments:

Amirah Adnan said...

say no! say no! say no to smoking! keh3! :p

Anip™ said...

hah? mcm tu skali..ak x tgk pon..rse mcm x adil lak kan..hmm..siap dah page mcm tu dah...huhu

Bermain Games Adalah Rahsia Awet Muda, Betul Ker?

ahmad jo said...

@amirah. yeah!! letak 2 ajri kat mulit n say no! :D

ahmad jo said...

@anip: mmg x adil... ! sikit2 nk bg kad...

Mata Hati said...

dah kalah, nak buat mcm mana lagi. silap beri kad atau tidak, keputusan muktamad

ahmad jo said...

@matahati: kalah sbb pengadil tu la.. lain la kalau pengadil tu x wat hal mcm yg ni,,

Zamz said...

haha cepat betul dah 3000 org ek

zamdayz said...

.ade dah eh page untuk dia kat fb?
nak teros carik la!
kita hntr die kat pluto je senang!

ahmad jo said...

@zamz: ramai rupanya yg sygkan skuad Malaysia.. meratapi kekalahan 3-0 katanya.. hak3

ahmad jo said...

@zamdayz: xyah carik, dh bg link dh tu pun :D

tim said...

ala........tak tengok game tu.......

PMOfficial said...

kebetulan entry sama....isi lain sikit...ahah

ahmad jo said...

@tim: nasib x tgk, kalu tgk mesti ikut mgamuk sekali :D

ahmad jo said...

@pmofficial: dh usha2 dh td.. :D

ubi said...

haha..kontroversi2..

ahmad jo said...

@Ubi: mmg kontroversi.. page dia ni kat Fb pun kena blocked. hak3

mR.sYaH said...

hahah..
xtau apa2..

ahmad jo said...

@syah: haha.. kena tau ni.. menuntut bela skuad bola Msia.. hahaha

Related Posts with Thumbnails
 
;