Nov 15, 2010

Natural Art


1st aku tengok benda aku imagin seorang ank sedap bermain2 dengan sungguh enak dengan ibunya... Main lambung-lambung. hak3.. Yang otak biru tu jangan pikir main lambung-lambung benda lain yek. Aku imagin, seorang ibu duduk bersila sambil memangku anaknya.. kira tengah spent time together2 la ni.. Tp kadang2 aku imagin anak tu macam orang utan la pulak dgn gayanya tu... Mana aku dapat amik gambar ni??? Oo.. pokok ni ada kat belakang umah jiran aku je.. hari2 aku pndang, mulalah duk berimagin.. ngeh3.. Ok2 dah2.. ni time korang pulak berimagin.. berimagin la sendiri.. hehe....


25 comments:

i am S!L4H.. said...

unik la pkok tu..emm pkok kan?hee

ahmad jo said...

@silah: yep. pokok yg terbentuk secara natural.. :)

Cik Diana said...

wah! unit2..
terpana seketika..

ahmad jo said...

@cik diana: mmg lain dari yg lain,., haha

seposeng karat said...

aii, klu lalu kt area sni tgh2 mlm..mau lari lintang pukang sbb 'lembaga misteri' muncul..hahaha :P

ahmad jo said...

@seposeng karat: konpem lari x cukup tanah,,!

Anip™ said...

aku berimagine laen macam sikit..wahahah~

Hah ! Keyword Paling Panas Di Malaysia, Semuanya Lucah?

ahmad jo said...

@Anip: ko imagin ape??? 0000~ :D

iszieylyanziy said...

wah,,sgt unik pokok,tu

Yatre Hayati said...

wow...unik gile pokok tu. scary pown ada...

tiqaa said...

wah, amazing! huhu

hans said...

hahahaa
aku berangan macam hantu tu hantu rocker sedang main gitar electric
hehehehe

P/S : Sayang Apa Macam Nih? Budak - Budak Pun Belum Tentu Kau Boleh Tipulah Pakcik!!

ahmad jo said...

@isziey: payah nk jumpa ni.. hehe

ahmad jo said...

@Yatre: scary time tgh mlm je kot.. hehe

ahmad jo said...

@tiqaa: yep2.. susah nk jumpa ni. :D

ahmad jo said...

@hans: hahhha... gitar tu dtg dri mana pulak? :D

fya zainal said...

ooohhh aku x bley tgk lama2
lagi lama tgk lagi..
sPooooKkkyy...
menyeramkan pula
T_T

ahmad jo said...

@fya zainal: haha.. lawak2.. ;))

zianazone said...

wahh ada ekk pokok gitu..bagus btol lah..

ahmad jo said...

@zianazone: ada. terjadi secara natural.. dh la duk tinggi, mmg lain dri yg lain.. ;)

thomas said...

Memang banyak pokok mcm ni yg seolah-olah ingin menceritakan sesuatu.
Ini post saya,When a tree prays

ahmad jo said...

@thomas: betul3.. ;)

zty said...

subhanallah,unik giller ciptaan Allah,
hahahh.1st tgk nampak mcm syetann ngan tongkat cabang duee . >.<

rossoneri said...

yg kita plak tgk macam rabbit duduk atas raksasa

saYuri said...

arkk..mcm resaksa plak yuri nengok nyer...huhu...

Related Posts with Thumbnails
 
;