Nov 8, 2010

Teringin...


~Mode sedang berangan-angan~

Berangan menda pulak ni?? Aduhaiiii~ Korang tengok gambar tu mesti dah tahu ape yg aku tengah berangan. Ye! Berangan nk terjun bunjee a.k.a bungee jumping! Memang teringin tahap menara kalam nak buat bungee jumping ni.... Terasa mcm fun je tgk org buat.. haha.. Biasa aku tgk org terjun bunjee dlm The Amazing Race n The Amazing Race Asia, kadang2 The Biggest Loser pun ada... Yang aku dapat tgk, mula2 dorang ni mcm takut2 tp lepas terjun je, seronok bukan main lagi.. haishh.. kejelesan aku melanda disitu.. ahaks.. Bile la agaknya turn aku ek??
Nk jugakk, walaupun..~


Perghhh,,, memang menggiurkan... dah berair dah mulut2 ni nak wat bungee jumping.. adooi!! Sape yg ada plan nk g terjun bungee ajak r aku sekali.. ekekee... tp kat Malaysia ada ke bungee jumping cam gini.. huk3,, Ape2 pun bungee jumping dah masuk dlm wish list aku.. Tak kira la ble boleh berbungee jumping ni... Yihaaaaa..!!

19 comments:

ubi said...

perghh..minat outdoor sports eea..??
sama a kte..hihi

ahmad jo said...

boleh r.. hehe..

intanurulfateha said...

mati idup balik pun tanak maen bnde tuh
baek bunuh diri jer
T____T

ahmad jo said...

haish,,, ada ke ckap gtu,,, intan try la dulu, conpem suak lpas tu... hehe

..hizamirahim.. said...

haha.
nak try jugak ah !
XD

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

isk! memang dahsyatlah...blom pernah cuba lagi nih, nak juga! hehehe

ahmad jo said...

@hizami. jom!!

ahmad jo said...

@keyrill. tu r... dh lama teringin nk try.. huk3

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

cakap je nak tejun..
tpi bile da depan mate melalak kan..
hee~

ahmad jo said...

@nur hafizah. haha. no3. see my leg la... ngeh3

nazalya said...

this is da have to try sport..
bez giler..
nk try nnti if ada chance..
lg satu sky diving..
hehe..

ahmad jo said...

@nazalya: betul3.. tp sky diving mcm susah sikit kot.. hehe.

sop said...

cam best jer,..

ahmad jo said...

@sop: tu r... cm best.. must try ni!

Cik SHiNJU said...

Salam Mat Jo..

Saya pun tingin sgt nak wat bungee jump nih tau..nak2 yg kat NZ tu..
bila la tercapai hajat kita yek.. huhuh

ahmad jo said...

@cikshinju: wah3. cik shinju pun teringin.. a'a.. yg kat nZ le mcm gempak je... view pun cantikk n terbaikk..

Mr Lonely said...

nice blog.. have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.blogspot.com .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...

azzey said...

ahmad jo: X berani nak berangan mcm tu................takutttttttt!....ngeeeeeeeee

ahmad jo said...

haha... besela.. mual2 mmg takut tp lepas je terjun sonok bukan main lagi.. hehe

Related Posts with Thumbnails
 
;