Dec 26, 2010

1000 Followers.. It's Awesome!



Wahh! dengan awesome-nya aku nk bgtahu yg blog ni disupport oleh 1000 bloggers (setakat n3 ini ditulis) yg super duper awesome... Thanks to all yang menempek gambarnya kat Wall of Fame blog ni... 
Really appreciate it.. 
*wink2.. ;)

~Ni utk semua yg support blog ni~

Dah capai dah target sebelum 2010 pergi... yeahh!!

20 comments:

toyolkiut said...

wah..
tahniah..
hebat tu..

Anip™ said...

wah~ cptnyer follower ko meningkat..ape rahsianya~

ahmad jo said...

@toyolkiut: hehe. mmg awesome la! :D

Amna.Qadeeja said...

waaahh,tahniah ! award ke tuh?heee

ahmad jo said...

@Anip: tu la.. tak sangka pulak.. rahsianya?? rajin berblogging n blogwalking... :D

ahmad jo said...

@Amna.Qadeeja: bukan.. x reti nk buat lgpun laptop yg ada software photoshop rosak, xleh nk buat award :(

tp klu nk terima sbg award amiklah.. :)

Fiqah Alias said...

wahh..hebatnya..!! tahniah3..!! hee~

Aida Zafirah said...

congratz...:)

DeCrewz said...

1000? Jai pun nak target 1000 la jugak tahun dpn..he3

Aqila Safuan said...

alalmak. jadi follower selepas 1000 tak special ehhh ? ; ))

~hyun_miera~ said...

congratzzz!

ahmad jo said...

@fiqah alias: tq2.. ;)

ahmad jo said...

@Aida Zafirah: tq ;)

ahmad jo said...

@DeCrewz: yeahh! chayok2.. ;)

ahmad jo said...

@Aqila Safuan: nantikan post yg berikutnya... semua awesome, nak bg standing ovation kat semua :D

ahmad jo said...

@~hyun_miera~: tq2 :)

Yanie J said...

smakin rmai follower,smakin mcabar :)
btw,cngrt :)

ahmad jo said...

@Yanie J: betul2... byk kena n perlu improve.. hehe

Afiq Bukhari said...

tahniah bro :D

AfiQ said...

wahh!!! tahniah2!!! =)

Related Posts with Thumbnails
 
;