Dec 10, 2010

Lega Akhirnya..

Kerisauan aku dalam sebulan ni akhirnya berakhir sudah... Hadooiii! hari2 duk mikir, macam mana la nasib, so semalam sempena 9 Dec, debaran, kerisauan, gundah gulana dan lain2 lagi berakhir... Fuuhhhhh...!!! Memang lega giler.... yeah!! Result exam dah keluar sudah.... Alhamdulillah, syukur kehadrat ilahi yang memberi nikmat ini... Under expected tp xleh nak bangga sangat... haha.. tak pe, sem depan aku cuba lagi untuk capai target :D Yeahhh....!!!



11 comments:

fa-in said...

woah msti result gempak, tahniah

ahmad jo said...

hahaa.. xda r... biasa2 je :)

Alisya said...

wah2!mesti result best ni..

Tinta NurAz said...

tahniah22.hehe

ahmad jo said...

@Alisya: xbest pun. kena usaha lagi next sem yg dh last sem,, hadoii!

ahmad jo said...

@Tinta Nuraz: :D

misSbLurRy said...

mesti saket jantung ko kan....
wahahhha...

aku lagi la nak kene kira sendiri
sbb blom official....

adoi

NeidIyra said...

gempak result nih..
haha update la kat blog dpt brape.
bley kongsi ngan kawan2 kn..hehe

ahmad jo said...

@missblury: ada pulak mcm tu?? mmg xda keja la kalau yg x official, lagi betambah gundah gulananya.. hehe

ahmad jo said...

@Neidlyra: hahaa.. kalau gemapk dh lama aku posting result aku tu.. kah3

chaied said...

congrate! :)

Related Posts with Thumbnails
 
;