Dec 13, 2010

The Amazing Race Season 17 Finale



Wah3!! Pejam celik, pejam celik, dah masuk season yg ke 17 dah The Amazing Race ni... banyak episode dalam season ni aku tak dapat tengok coz duk kat umah sewa..tak de Astro la noxx! tadi baru je catch up episode yg tertinggal kat YouTube.. The Amazing Race ni antara reality tv show yg aku suka tengok!

Dan tadi, dlm pukul 7.20 p.m., AXN ada siarkan The Amazing Race 17 episode finale ni... Memang tak terlepas la, dari awal2 lagi dah standby kat depan tV. Ngee~ Team-team yg berjaya masuk ke finale ni ialah team, Jill & Thomas, Brook & Claire dan juga Kat & Nat.. Memang tiga2 team ni antara team yang terkuat dari start perlumbaan.. tadi pun macam sengit je tapi task di leg finale ni macam kureng sikit... tak berapa nak memcabar pun dari leg yg lepas2..

3rd to arrived at finish line
Jill & Thomas
Dating


2nd to arrived at finish line
Brook & Claire
The Home Shopping Hosts
(team feveret aku ni.. :D)



And the winner of $1,000,000 and The Amazing Race Winner 1st all females team ever
Nat & Kat
The Doctors

GUD JOB!!!
Congrats to the Nat & Kat!

Season 17 ni satu2nya season dimana all females team menang dan kedua2 all females team dpt tempat 1-2..


Kesemua team yang berjaya join The Amazing Race Season 17..


3 comments:

Anip™ said...

aku cukup mnt amazing race nie..tringin ak nk join..huh!

Latest Entry :
-> Lubang Terbesar Di Dunia Terletak Di Siberia
-> Bila Isu Bertunang Tanpa Sedar Itu Salah, Harap Maklum !

ahmad jo said...

@Anip: aku pun! hehe.. best dpt travel keliling dunia... free lak tu! :D

zirconia said...

eh2 tak tau dah ada pemenang. kat umah sewa takde astro. sob3.

yay the doctors menang! :D

Related Posts with Thumbnails
 
;