Dec 30, 2010

Peliknya dikau!!!

Haishh.. makin pelik orang-orang zaman sekarang ni.... Macam2 la yang terpikir kat pale otak dorang nehh... hadoiiii.... Boleh pulak dia terpikir yg orang lain tak terpikir.... ish3.. 
Amenda yang peliknya?? dah2 la mebebel tu!!

~keywords semalam~

Ni la yang pelik! nampak tak keyword yang aku highlite tu.. ??
Ke bagi korang biasa2 je??? Aku 1st time kot, jadi jakun jap.... haha
Ada ke patut, tak nak takut kucing pun kena ada tips, watdehekkk??!!!
Aku tau la aku ni takut kucing, tapi tak pernah pulak aku nak dapatkan tips2 tak takut kucing tu
haishhh.. parah sangat tuh, tak nak takut kucing sampai kena cari tips.. ayoyo!!!

rasa2 lepas ni ada tak orang cari tips tak takut Harimau Malaya ??
Jeng.. jeng.. jengggg!!!
drum roll plz!!




p/s: no heart feeling kat siapa yg berkenaan :D

28 comments:

.:padie_eyla:. said...

haha. sirius.! interesting jugak tajuk tuh. tips tkot kucng.! ;p

Fiqah Alias said...

ait..?? hehe..takot kucing ehh..alamak..camne bleh takot kucing nieh..ish3..hee~ nak tips suker kt kucing tak..?? hik3...

ahmad jo said...

@padie_eyla: ko try la wujudkan tips tu, aku sireyes tak tahu, n tak nak tahu!! haha

rossoneri said...

hahahahahahahahahaha adeiii lawak lawak...budak manalah pegi cari tips tuh

ahmad jo said...

@Fiqah Alias: tips suka kucing?? hmm.. ermm.. eermmm.. biarlah dulu :D

ahmad jo said...

@rossoneri: budak yg takut kucing la tu... :D

Aidanatasya said...

sy tak tau benda tu... yg taw cek duit je ehhehe,,, :p

ahmad jo said...

@Aidanatasya: haha.. kena tahu la, bleh share keyword yg menarik :D

woot-woot said...

wakakakka tips tak takut kucing..sengall

p/s jom join contest senang !

best of the best contest !

Shaheila Malek said...

Haha..mesti owg tu ada buat hal ngan kucing sblum ni...

afuan shah said...

style!!ga pon takot kucing..ouppss!!
buka takut kucing..geli...
hahah..
bole la kasi tips...penting 2...nak elakkan ada yg melatah pnjang berjela

AiDa AzRyN said...

erk... haha.. XD

sab said...

haha. ;p

ahmad jo said...

@woot-woot: tak sengal tp nakal! haha

ahmad jo said...

@Shaheila Malek: maybe la.. haha

ahmad jo said...

@Afuan: betul al tu, aku pun sama, bukan takut tp geli. hehe

ahmad jo said...

@Aida Azryn: iyep.... haha jugak.. :))

ahmad jo said...

@sab: LOL :))

Anip™ said...

hahah~ macam2 lah diorng nie..huhu

Latest Entry :
-> Contest Facebook Aizuddin.com
-> Blog Review Special : Aq Naim, JOm Terjah !

Azi Huhu said...

Saya takut kucing, hahaha. Tak sangka ada tips. 1st time tahu. Thanks for the information.

ahmad jo said...

@Anip: sabar je la..

ahmad jo said...

@Azi Huhu: cari al leklok.. :D

iqbalhakimi said...

haha..mantap tips tu..kat blog aku mak rempit pun ada..bukan mat rempit..dia cari emak kepada mat rempit.. =D

iwan_dextrous said...

meow2..hahahahah

Dextrous cyber life

nabila izyani said...

hahaha menarik tips tu..
kompom tak kan try.. hahha

misSbLurRy said...

aku nak gelak..tp x sampai ati

Kodet said...

tak sangka ada org yg takut kucing , klu harimau malaya ok la lagi...

Tips dan cara Blogwalking pantas dan smooth

sukahaha said...

siapakah org itu hehe..

jemput sini yer
blog Serbaguna
blog Matdin

Related Posts with Thumbnails
 
;