Dec 4, 2010

FB Untuk Kawan-kawan Blogger


Baru je lepas siapkan fb untuk kawan2 blogger ni...
Ye la.. Yang Fb sedia ada tu aku just friend dengan kawan2 yang aku kenal2 belaka,
kawan2 sekolah rendah, kawan2 sekolah menengah, kawan2 secampus, dip n degree...
Fb yg ada tu aku mmg x accept la sape2 yg aku tak kenal
Koya nak mampus kan??! haha..

Ye la.. Wat pe kawan je ramai, tapi sorang pun tak kenal..
So, untuk aku kenal lagi dgn member2 blogger, aku create la page ni...
Untuk mengeratkan silaturahim bersama kawan2 blogger.. hehe
boleh la kenal dengan blogger2 n tukar2 pendapat.
Do u??
Add la aku eh!!


peace ..!!.


18 comments:

♥ ohh solehah ♥ said...

aww,nk ett lh..hehe :)

azwa_amani said...

alahhhh..amani xde fb lah..x dapat nak add..hehehe..bgus lah uat akaun mcm ni..

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

nak joint ....nak joint..... bagus lahhh kalau ko rasa usaha ni bagus utk kepentingan semua

Eazy Izzuddin said...

thanks add...
hehe

Layans~Selamat Ulang Tahun

srikandi mie said...

ehh,..tak jumpa lak kat fb,..nak link,..


ha,..sementara tu jom vote tok mie,..;p

vote for srikandimie no 30,..dekat sini,..http://efagurlz.blogspot.com/2010/12/efa-mencari-pemenang.html

thankx,..;)

Cikbelog said...

nak add jugaklah..heee

HonEyBuNNy said...

nak add da xleh full....xdk la koya2..ehheh...tambhkn kenalan kn..ihihi

i am S!L4H.. said...

wahh ad fb utk mmbe blog ye...
cm bst je..heee

Ain Zulaikha said...

wahhhh ada fb blog pulak tu kan :)

touyakaruma said...

dah add ..lalalalala

Puteri Iqa Izyan said...

hahaha..koay nak mampus eyk? :P

AfiQ said...

gitulah!! org feymes la nieh? hehehe

AfiQ said...

gitulah!! org feymes la nieh? hehehe

AfiQ said...

gitulah!! org feymes la nieh? hehehe

khaifaiz said...

gud idea la.. aku pn nk buat gak ni

AiDa said...

kamO telah di tag...

check it out ya...

jom..rajin2 buat la ek..;)

http://hidayahaida.blogspot.com/2010/12/tag-banyak-tanya-betul.html

AiDa said...

kamO telah di tag...

check it out ya...

jom..rajin2 buat la ek..;)

http://hidayahaida.blogspot.com/2010/12/tag-banyak-tanya-betul.html

Pendekar Berkuda said...

salam maal hijrah bro....tahun baru azam mesti baru k...


Jom Tengok KEPUTUSAN BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010

Related Posts with Thumbnails
 
;