Dec 16, 2010

Deman


Adoiiya!! Dah 2 hari dah deman ni, tak kebas2.... Panadol x yah cakap lah dh berapa biji telan, badan masih mantain panas.. Huk3.. Sedih la gini... Nak bangun pun tak larat!! Adooiiiya!
Ni deman berjangkit dari anak-anak sedara aku ni lepas sorang2 deman, kali ni turn aku pulak..
Bukan deman saje ni, dengan kepala2 sekali berdenyut! hohh.. seksi seksa doww! Badan panas tapi rasa sejuk smpai terketar-ketar.. mcm mana tu? Huk3...

p/s: ni musim orang deman ke??? cuaca pun tak menentu.. kadang2 panas, kadang2 hujan, kadang2 mendung....

19 comments:

Rozuan Ismail said...

jgn demam campak dah la ye..bahaya tuh..g klnik la kalau cm tuh

khairunnisa ♥ said...

tuam tuala suam suam kat dahi. nak canggih cool fever ada ^__^ minum air suam banyak banyak. selimut tebal tebal bagi peluh kuar. or set fikiran, saya mesti sembuh. bila sembuh macam macam boleh buat.

-__- perubahan cuaca mmg boleh effect sistem imun :) get well soon ^__^

AiDa AzRyN said...

hope get well soon

ahmad jo said...

@Rozuan: bahaya tu deman campak.. harap deman2 biasa je.. :(

ahmad jo said...

@Khairunnisa: gud motivation ni.. thanks friend! ;)

ahmad jo said...

@Aida: thanks... i hope so ;)

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, ni dah p jumpa doktor ke nii..?
pi la jumpa doktro cepat..
kang lagi melarat plak demam tu... ;)

ahmad jo said...

@Zwan Sabri: haha, kan jumpa dokter lg larat deman tu.. coz kna tgu lama2.. hehe

princeduyong said...

bebawak berehat...petanda tuhan sayang kita tu...

Amalina Jo said...

banyak mnum 100plus :D

S..U..D..@..I..S said...

demam petanda H1N1 juga ...minta simpang..jumpa doktorrr kadar segera....

Sha Shakina said...

pegi hospital check drh. panadol kdg2 bkn elok.

Anip™ said...

kesian ko..moge cepat sembuh !

Latest Entry :
-> Tingkatkan Trafik Blog Dengan Sistem Autopost Entry Terbaru Di Malaysia Blogger United !
-> Lubang Terbesar Di Dunia Terletak Di Siberia
-> Bila Isu Bertunang Tanpa Sedar Itu Salah, Harap Maklum !

||aLeaSaRa|| said...

nilah 1st time sggh blog yg komen je lain dr lain,puas cr tmpt komen ngee....demam bdn tak pe jgn demam hati sudah lah...haiyak.....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

moga cepat sembuh ye...mkn madu ,biar cpt sehat.

Yellow LEOpard said...

semoge cepat sembuh. :)

Rara Nasiha said...

jangan lupa makan ubat.

ahmad jo said...

Thanks every1.. Love u so much.. ;)

nursayidatina said...

dont ever.ever lupe abiskan antibiotik :)

wish u cpt sembuh !!! :)

Related Posts with Thumbnails
 
;