Dec 25, 2010

teknik terbaru tingkatkan traffic blog [must try]

MUST TRY


Korang cari traffik? Kecewa dengan traffik korang yang sekejap naik sekejap turun, atau tak naik naik tu? Kita sama! Korang mesti kerap cari cara nak menaikkan traffik tu kan. Apa kata sekarang ni kita cuba cara lain pulak. Cara ni bagi Saya memang tak pernah tengok lagi, tapi best!Saya jumpa cara ni kat Blog Sensasi  Jom try cara ni! Cara cepat menaikkan traffik blog korang!

p/s : baca entri ni sampai habis dulu sebelum buat

Cara nya begini:

- Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.
- Korang hanya cuma perlu meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web korang


PERATURAN!!!
1. Sebelum korang meletakkan webblog di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog korang, sila hapuskan link nombor 1.
2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.
3. Setelah itu masukkan link korang di urutan bawah (No.16).
***So urutannya jadi mcm nie…

15. Blog anda

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi korang pada no.15, jumlah backlink = 1

Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jayakan okk….

Selamat mencuba!!!

***Ingat…jangan menipu…tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak… Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat… ingat lagi byk backlink kiter… lagi tinggi rating kiter kat google..

21 comments:

Anip™ said...

boleh juga, huhu..hm..rmai org kate trffk mngkt..heh

Latest Entry :
-> Pernah Korang Melihat Akuarium Sebesar ini?
-> Serius, Bila Korang Tengok Kek Ni, Korang Rasa Sayang Nak Makan !

ahmad jo said...

jom try! ;)

iqbalhakimi said...

owh..cam best jek..hehe

ahmad jo said...

@Iqbalhakimi: try la.. suka2 je.. ;)

Insan Marhaen said...

as salam. singgah tanya khabar je? tak sempat nak lepak dan baca n3 lama lama..

.:padie_eyla:. said...

macam best! nnt nak try. ;p

ahmad jo said...

@Insan Marhaen: baik2 saje ni... ;)

ahmad jo said...

@padie_eyla: chayok2... always support u :)

armie::parc::udinc said...

huuu nak try la!

Kalau Saya Gay, Awak Ok Tak?

ahmad jo said...

@armie::parc::udinc : try la ;)

Woofer Storm said...

menarik info ni,pena dgr tpi mcm pning nak buat,hehee smbil follow sni^^

i am S!L4H.. said...

cmtu ke.....hee

ahmad jo said...

@Woofer Storm: tu la.. mula2 mmg pening nk buat mcm mana.... tp x pe la, sekadar mencuba, eden toraii.. :D

ahmad jo said...

@Silah: yep.. mcm itu la.. :D

Atika Natasha said...

nice sharing!bleh try pasni..=)

yad'z said...

nice....^^

M I A J A M A L U D D I N said...

sure neh?

ahmad jo said...

@Atika Natasha: try je :D

ahmad jo said...

@yad'z: ;)

ahmad jo said...

@Mia Jamaluddin: 50-50. haha

Elie Sanora said...

saya try teknik awak, tengok berkesan or tak...

Related Posts with Thumbnails
 
;