Dec 11, 2010

Tak Rugi


Ha..! bukan main saham ni sampai untung dan rugi ni..
Ni aku nak share keyword yg tercatat dalam Nuffnang aku..
Kebanyakan keyword untuk hari ni pasal The Amazing Race Asia Season 4 Finale..
Rasa tak rugi lak wat entri pasal benda ni... Berbaloi2!!
Aku rasa ni lah keyword paling byk aku dapat dalam sehari ;)
Kekekeke~

9 comments:

James Buns said...

dah bper nuffhang kasi duit ni? ha

delour said...

kne cr g keyword berbaloi2 nih..hehehe..

aNnE said...

heee bagus lah tuh:)

Solihin Zubir said...

bagus! bijak betul cari entry panas.. hehe..

matcargo said...

Tahniah... semoga masuk lebih kencang dgn Nuffnang neh..

Un Phat Lee said...

wah...SEO

Insan Marhaen said...

IM baru daftar nuffnang. merangkak-rangkak..

chanz said...

oh taknah ada nuffnang~ nak try lah.

iqbalhakimi said...

pergh..perghh..dasyat r brader nieh...hehe

Related Posts with Thumbnails
 
;