Dec 17, 2010

Dah Sihat Dah...

~Bukan aksi sebenar tuan belog..~

Morning.... n selamat hari Jumaat!!
Alhamdulillah, dah tak deman dah...
tapi tekak je rasa x selesa, coz makan ubat banyak sgt kot! Nak3, panadol.. Matilah aku kalau kuor bandar hari ni n ada roadblock, silap2 polis buat urine test! tak ke nayer..?? Haha

Btw, thanks pada yg bagi sokongan moral.. hehe..
Dengan doa anda sekalian aku sembuh dgn kadar segera. 
*wink2

15 comments:

Rozuan Ismail said...

syukur pada tuhan ye

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

al-hamdulillah.... sehat dah. lepas nie jgn minum ais batu byk². skrg mmg musim demam, batuk dan selsema.

ahmad jo said...

@Rozuan: yep.. Alhamdulillah.. ;)

ahmad jo said...

@..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. : tu r.. nasib baik tak batuk, cuma selsema je.. nti nk g beli panadol soluble pulak,, hehe

Yanie J said...

syukur alhmdulilah kamo da sht :)

khairunnisa ♥ said...

alhamdulillah ^__^

kella said...

hai.. salam singgah di sini... ikut ya! :)

Alhamdulillah Allah masih berikan kesihatan.. syukur.. :)

Ciki said...

alhamdulillah... hoho..

Siti Safiyyah said...

eh org kate tak elok makan panadol..tak taulah..hehe, tapi takpe asalkan awak dah sihat dah.. :)

Anip™ said...

wah ~ dah sihat ko ea skrg..hehe

Latest Entry :
-> Ingin Mencari Cinta, 10 Petanda Seseorang Ini Adalah Jodoh Kita !
-> Tingkatkan Trafik Blog Dengan Sistem Autopost Entry Terbaru Di Malaysia Blogger United !

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Salam kunjungan salam ziarah…. lama tak merayap kat sini.... habis lahhh ko klau kantoi urien test masuk lokap ... cerita balai dulu ye...


demammm dah sembuh upanya

S.U.R.I.A. said...

alhamdulillahh....

anamizu said...

alhmdulillah ^^

nora said...

waaa suka aku ko dah sihat, bukan nya apa aku takut bejangkit je, huhuhu. (aku gurau je ar ni =p)

syukur

Eazy Izzuddin said...

Alhamdulillah

Related Posts with Thumbnails
 
;