Dec 1, 2010

Karenah Kawan


Semua orang ada kawan, tak kira kawan baik, kawan rapat, kawan susah, kawan senang, kawan bergaduh, kawan lepak, kawan sebilik, kawan serumah, kawan sekelas, kawan secos, bla bla bla.. dan lain-lain lagi

Aku nak citer pasal sorang kawan aku yg agak rapat kalau kat kampus.. kiranya kawan sekelas r n bakal jd kawan serumah juga, next sem.. haha
Dia ni OK la, perangai gila2 n suka wat lawak bodoh. Ape yang aku nak cerita ni pasal karenah dia kat Fb. Agak menjengkelkan, bila dia ni asyik duk update status dia yg ntah ape2. ada yg mengarut, ada yg sonok di baca, ada yg xda kaitan dgn dia lgsung... bahagian komen2 status orang lagi r dia tu.. laju je...haha... tukar pic profil dia lg r.. Aduihh! pening aku dgn dia tu.. tp takpe, yg penting dia seorang yg fun dan susahkan hidup orang. hehe... Yang paling aku tak suka, bila dia update status yg di copy paste dari status orang lain. Hahaha.. Tapi tak pe la.. dah fb dia, ikut suka hati dia la.. Yang penting dia hepi sokmo..



p/s: Saje je nak meluah kat sini.. ekeke

25 comments:

My Little Diary said...

salam,
hehehe biarkan lah dia.. dah gitu peel nya... terima jer sbg kawan. :)

mahfudzah said...

laaa..tu je?haha

azwa_amani said...

huhuhuhu...kawan baik mmng susah nak cari..hargailah mereka yg baik :)

ahmad jo said...

@My Little Diary: betul3.. mmg dh biarkan dh.. dia antara mber yg paling best! haha

ahmad jo said...

@Mahfudzah: hehehe.. tu je.. sekian~

ahmad jo said...

@azwa azwani: yg jahat pun kena hargai juga, hargai utk jd panduan utk memilih kwan di masa hadapan :D

Insan Marhaen said...

kawan umpama pasir pantai. kawan baik umpama mutiara di celah pasir itu.

misyamissyou said...

aiyark! copy status org..boleh ea..ishh..biase la tu..tahan je la kerenah kawan hehhee

Amirah Adnan said...

tp kdg2 kalo kite tahan pon tetap ade rase 'eh pehal la dye nih, nyampah aku'..kan2?haha..kalo mira la..org laen x tau..ihiks! :p

Idalara said...

kawan memang berbagai rupa dan ragam..tp kwn ketawa mudah dicari drp kwn menangis..

ahmad jo said...

@Insan Marhaen: betul3.. kita kena pndai pilih n cari yg terbaik.. huhu

ahmad jo said...

@missya: sabr je la.. haha

ahmad jo said...

@Amirah: sy pun gtu gak,, kdg2 naik menyampah.. menyampah bukan mksud benci kat dia.. hehe

ahmad jo said...

@Idalara: hm.. betul3....

biztoone said...

suh dia bukak account twitter la. 3 saat sekali nk update pon takpe. kahkahkah

Sepi tanpa mimpi said...

kawan kan ada macam2 perangai! :)

Sudir Suichi said...

kawan mmg penting~~ tapi jarang kita nk cari kawan tu..dia datang sendiri... masal;ahnya ngam ke tak je~`hehe

Amirrah Zawani said...

macam2 kan..
kalo kenal susah la sikit..
kalo yg x kenal tu boleh remove frend je terus.. hehe!! :D

waRDah @ QiQi said...

kawan adlh org yg menerima kite seadanya, walopon kdg2 diorg berkata2 di blkg kite.. :D

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Salam kunjungan salam ziarah…. eemmmm betul tu kawan baik sukar dicari... sahabat yang baik lagi sukar di cari...

hargailah kawan kerana kawan lah yang banyak bantu kita

hans said...

hahaha
dia bosan sangat la tu gamaknya
ekekeke

P/S : Lu Langsi Lu Mati

P/S : Review Filem : Ngangkung Boleh Tahanlah & Kutipan Filem 2 Alam Berapa Juta?

aibaks said...

biasa la bro... klu tak berkawan tak best bro

cik ungu said...

*tak pernah ada fb tapi rasanya faham kot

maafkanlah die.huhuu..sbb nak update status tu sgt sekelip mata.nak2 kalau ade BB. kalau nak blog panjang2 mungkin die fikir 7,8x jugak nak update tiap mase kan.hee..~

miss fatihah said...

haha mcm2..biar je..setiaporg ada perangai kn.
act bosan dh kn dgn fb ?

~ PIJA ~ said...

ahmad jo...

dah die bahgia dengan cara begitu..maybe untuk suke2 jerk..hehee

Related Posts with Thumbnails
 
;