Dec 29, 2010

Jom Jalankan Kewajipan! [UiTM's Student Only]

Benda ni dah lama, tapi baru hari ini aku rasa tergerak hati nak buat! :D
Korang, budak2 UiTM ni dah buat ke??
tak bagitau tau aku pun! 
Hoho!

Ape benda la aku merepek ni?!
wat saspender je!

Ni pasal daftar subjek utk semester baru la ni!
Haishh! Malas betul nak buat! hoho..

Sekarang aku dah setel dah register course tu. nak tahu aku register ape?
Meh tengok ni :-

i) Paper wajib - dah setel!!

1. ISB653 - QAWAID FIQHIYYAH (ISLAMIC LEGAL MAXIMS) - B
2. ISB654 - ADVANCE FIQH MUAMALAT - B
3. ISB655 - ISLAMIC BANKING AND FINANCIAL SERVICES - B
4. MGT657 - STRATEGIC MANAGEMENT - B


 ii) Paper pilihan - tak tahu nak pilih mana ni.. adoiya!

1. FIN658 - FINANCIAL STATEMENT ANALYSIS - P
2. ISB656 - ISLAMIC CAPITAL MARKET - P


Kata hati nak amik FSA tu tapi jadual clash la pulak, kena bodek2 dengan KP ni.. :D

Semester ni memang kena strugle betul2, nak naikkan pointer biar sampai puas hati! Semester ni dah semester last dah blaja, tak ada dah main2 mcm semester lepas2.. harap2 la... 
baru sekarang nak sedar diri :(


p/S: Harap2 student UiTM n member2 dah setel dah pasal ni, jangan cari pasal doh la.. 
Student2 yg dari U lain tu, kalau kena buat yg mcm ni, pergi la buat cepat2 k.. 
Jangan tangguh2!



12 comments:

Mohd Fitri said...

dah selesai! haha

ahmad jo said...

@Mohd Fitri: bagus2.... ;)

zazaw said...

jap . aku bukan student uitm
tapi nak nyemak jap
HAHA
aku pun amek papper fiqg ngn islamic banking
sem depan
HAHA
susah tak wey

cik ETTY said...

da settle awl ag ;D
hehe tp ade prob plak
erm bile last ek

~marlia maya~ said...

d0ne~tq f0r the reminder :)

ouh ad subjek plihan yer??besh2 :)

Rara Nasiha said...

biasanya member aku yang buatkan ni. hehe.

ahmad jo said...

@Zazaw: yeah.. budak Islamic Banker jugak neyh!! hehe.. fiqh ape yg awk amik? byk je paper fiqh yg UiTM bg, usul fiqh, fiqh muamalat, qawaid fiqh, advance fiqh... semua susah kot, kalau rajin mghafal insyaallah, its gonna be ok n better ;)

sbjek Islamic banking pun susah gak, dia byk kena ingat history2 dulu2.. adoiya!!

ahmad jo said...

@Cik Etty: last 24hb 1 kot... try usha2 kat student portal tu

ahmad jo said...

@marlia maya: my pleasure.. best ke?? klu sennag xpe, ni dua2 paayh! aiyakk

ahmad jo said...

@rara nasiha: bahaya tu suh org buatkan, nanti klau ada silap ape2 kan, dia x tahu.. hm, better buat sendiri ;)

~SYAZ~ said...

woke!!
syaz da settle da buat benda tu.. :)

sab said...

wow..kena cepat2. nie :)

Related Posts with Thumbnails
 
;