Dec 31, 2010

Deman Bola Melanda Di SEMBILAN DECEMBER..


Ni aku nak share keywords yg di hit kat blog yang tak seberapa ni semalam...  memang laku la benda2 yg ada kaitan dengan team bola Malaysia yang menang Piala AFF Suzuki semalam, kalah goreng pisang n kepok lekor panas.... Tengok semua keywords yg di hit tu semua berkaitan dengan bola, 98%... rasa-rasa ni la keywords paling banyak di hit kat blog aku ni, sampai keyword yang glamer yang hari-hari orang duk cari pun dah tak ada hari ni, hebatnya penangan deman bola hari ini....! kat blog2 yang lain jangan cakap la, mesti lagi gempak, aku pun tumpang sekali dengan keywords tu, kira membantu jugak la untuk up trafik blog aku yg suam2 kuku kaki kuda tu.. huk3... Kelmarin dengan officially-nya aku nk istiharkan hari ni adalah hari deman Khairul Fahmi a.k.a Khairul Fahmi Fever telah melanda disini!! Sana sini duk bercakap pasal Khairul Fahmi ni, dengan awek dia sekali kena tempias.. Memang hero la la dia sebab leh selamatkan penalti dari Pemain Paling Bernilai Piala AFF Suzuki 2010, Firman Utina.. Syabas la kat beliau, walaupun penalti dia gagal, tapi tetap pulang dengan award MVP sebab prestasi yang konsisten dari awal kejohanan! Ok la tu, dah lari tajuk dah.. haha... :))

11 comments:

LittLeMyRsHMaLLoW said...

yA ! yA !
sAma Laa kAt bLog mYra pun...
bOLA jer dAri miNggu LepAs...
pAstue sEMALAm n hARinie KHAIRUL FAHMI yg feymes....=)

iwan_dextrous said...

hahah..lg femes dri artis.

Dextrous cyber life

Aqila Safuan said...

sensitif sih 9 december nih !!hahaha


http://aqilasafuan.blogspot.com/2010/12/sumpahtakpayah-pakai-heels-untuk-nampak.html

ahmad jo said...

@LittLeMyRsHMaLLoW: semua blog dh terkena deman bola ni.. hehe

ahmad jo said...

@Iwan: konpem jd artis lepas ni. haha

ahmad jo said...

@Aqila: why?? tell me why.. ahaks

adrinaqamarina said...

sume pon cari pasal bola skunk ne. hehe

Solihin Zubir said...

rambut safee sali pon ada? hahaha.. lawak..

ahmad jo said...

@adrina: bola panas... haha

ahmad jo said...

@Solihin: haha. tu la pasal... nanti naik la style rambut Safee Sali tu, kalah rambut justin bieber. ngeh3

toyolkiut said...

main ping pong je..

Related Posts with Thumbnails
 
;